Op zoek naar inspiratie?

Stap dan met ons mee binnen in onze inspiratiehoeken…
Ook jij kan dit met jouw huis realiseren! Let us inspire you!

ByVive.nl wil U graag helpen om de verschillende ruimtes van uw huis op elkaar af te stemmen. Geef een warme sfeer binnen jouw huis in ruimtes zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Of wil jij inspiratie op doen voor jouw bedrijf? Dat kan ook!

Keuken

De keuken wordt steeds belangrijker in huis. Het is een plek waar we koken, gezellige gesprekken voeren en rustig werken aan de eettafel. Een fijne inrichting van de keuken is daarom een must. By Vive helpt je graag bij het inrichten van jouw keuken. Wil je de keuken een kleine upgrade geven dan is het veranderen van je service vaak een goed begin. Bewaar je spullen netjes in mandjes of richt je keukenkastjes praktisch in,

Badkamer

Het toilet en badkamer zijn ruimtes waar je stiekem toch veel tijd doorbrengt, Bij By Vive zijn we ervan overtuigd dat deze ruimtes veel zeggen over wie je als persoon bent, Het is daarom zeer belangrijk om hier genoeg aandacht aan te besteden. Van badkameraccessoires met een uniek design tot accessoires met functionele doeleinden, wij bieden het aan in ons assortiment.

Bedrijf

Uw bedrijfsruimte en uw kantoor is uw visitekaartje. Klanten die binnen komen beoordelen wat ze zien… dus zorg dat het er gezellig en vriendelijk uitziet. Bij ons kunt U terecht voor advies en voor de juiste producten. Ontvang je klanten in een stijlvol kader en laat hen genieten. En als je het niet voor jouw klanten doet dan doe het voor jouw medewerker. Wij hebben super unieke inspiratiehoeken samengesteld!

Buiten

Maak uw tuin speciaal met ons aanbod aan bijzondere tuindecoratie. Dankzij onze passie voor het buitenleven en liefde voor mooie materialen ben je bij ons altijd verzekerd van sfeervolle tuinartikelen. Wij zorgen voor wisselende assortimenten welke altijd aansluiten aan de jaargetijden. Ben je benieuwd naar deze mogelijkheden, kijk dan snel verder en ontdek de laatste trends.

Slaapkamer

Na een drukke dag vol met taken en bezigheden is het eindelijk tijd om terug te trekken en jezelf weer op te laden. Er is geen betere manier om totaal te relaxen dan in een knusse slaapkamer. Stap jij binnen in een industriële slaapkamer met metalen, zwarte en houten details of past een romantische stijl bij jou door de sierlijke vormen en zachte materialen? Wij helpen je om opgeladen aan een nieuwe dag te beginnen.

Woonkamer

De woonkamer is het centrale punt van het huis. In deze ruimte wordt geleefd en kom je samen met familie, vrienden of je partner. Ook is het de ruimte waar je lekker voor de tv zit, op de bank geniet van een boek en je tot rust komt. Bovendien straalt het interieur van de woonkamer jouw persoonlijkheid uit. Wij bieden volop inspiratie en mogelijkheden voor jouw woonruimte ongeacht jouw stijl.